Fizetési feltételek

Utánvét: Kiszállításkor a megrendelés ellenértéke a szállítónak átvételi elismervény ellenében készpénzben fizetendő és ez esetben a számlát a Szolgáltató a csomag tartalmaként, a csomaggal együttesen biztosítja a Vevőnek.

Átutalás előre: A Szolgáltató a Vásárlónak a megrendelés visszaigazolását követően átutalásos számlát állít ki és ennek másolatát megküldi a Vevőnek e-mail formájában, amelynek Vevő nyolc (8) napon belüli kiegyenlítésére köteles. A számlában meghatározott ellenérték a számlában meghatározott bankszámlán történő jóváírást követő 2 munkanapon belül a Szolgáltat köteles a termék kiszállítására, ha a termék raktárkészleten van. A kiszállítási csomag tartalmazza a számla eredeti példányát, vagy a Szolgáltató a számlát postai útón is jogosult megküldeni.

Átutalás: Vásárló megrendelését követően az áru kiszállítást a Szolgáltató haladéktalanul megindítja és a szállítási csomagban a számlát is megküldi vagy postai kézbesítéssel adja át. Ezen módozat választására kizárólag a már regisztrált céges Vásárlóknak biztosít lehetőséget a Szolgáltató, de ezt is csak abban az esetben, ha erről a Felek külön megállapodást kötöttek. A Szolgáltató az átutalási módozatot választását jogosult megtagadni, ha a céges Vásárlónak lejárt számlatartozása áll fenn a Szolgáltatóval szemben. Átutalásos fizetés estén az áru mindaddig a Szolgáltató tulajdonában marad (tulajdonjog fenntartás), amíg a vételár a Szolgáltató bankszámláján jóváírásra nem kerül.

Késedelmes fizetés esetén a Szolgáltató a mindenkori jegybanki alapkamat 7%-kal növelt értékének 365 részére, mint késedelmi kamatra válik jogosulttá minden egyes késedelmes napon. A késedelmi kamat a fizetési határidő lejártát követő másnaptól kezdődően illeti meg a Szolgáltatót.